Briose cu mere

de Irina in Prajituri, 21 Feb 2010 | 6653 vizualizari

 

Pentru copiii mei cu mult drag...

 

INGREDIENTE

  • 215 g faina alba
  • 55 g zahar brun
  • 2 mere dulci date pe razatoare
  • 3 lg stafide
  • praf de scortisoara
  • 40 g unt topit
  • 125 g iaurt natural
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Incalzim cuptorul la 200 grade C. Amestecam faina si zaharul intr-un vas, adaugam merele, stafidele si scortisoara. Intr-un alt vas batem untul iaurtul, laptele si oul. Adaugam acest amestec peste primul si omogenizam usor, dupa care turnam compozitia in forme(eu am unele de silicon). Lasam briosele in cuptor 20-25 minute, pana se intaresc. Se pot servi cu un pahar de lapte alaturi pe post de mic dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

22.02.2010, 23:18

Foarte bune au fost. Desi le-am facut la cererea lui Matei, le-am mancat eu si Ioana...

Miha 1

22.02.2010, 23:47

Manca-ti-le voi, ca eu m-am razgandit, spuse Matei cel mic

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:42

arata bine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu bezea elvetiana